Ποιοι είμαστε

Κοντά σας από το 1980

Η οικογενειακή επιχείρηση «ΚΛΟΥΝΤΖΟΣ GLASS»  εδώ και 48 συναπτά έτη στο χώρο των υαλοπινάκων ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου υαλοπινάκων σε όλη την Ελλάδα.  Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΟΥΝΤΖΟ  το 1980, ο οποίος τρέφοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το γυαλί και με πείρα 16 ετών στην κατασκευή και τοποθέτηση ως υπάλληλος σε επιχείρηση υαλοπινάκων,  δημιουργεί το δικό του χώρο 450 τ.μ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το 1986 μετά από 6 χρόνια παρουσίας στο χώρο, εισέρχεται στην επιχείρηση ο υιός του και σημερινός ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΟΥΝΤΖΟΣ. Το 1999 αποφασισμένος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας του ΓΙΩΡΓΟΣ, έχοντας πολύ όρεξη και νέες μοντέρνες ιδέες για το γυαλί αναλαμβάνει το τιμόνι της επιχείρησης και μετακομίζει στο δικό του χώρο 200 τ.μ στην Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης . Από τότε μέχρι και σήμερα η επιχείρηση «ΚΛΟΥΝΤΖΟΣ GLASS»  έχει τοποθετήσει την δικιά της σφραγίδα στο χώρο του γυαλιού και έχει δώσει μια διαφορετική, πιο μοντέρνα νότα στις κατασκευές από γυαλί.

Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός – μονάδες υάλωσης, σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές παντός τύπου υαλοπίνακα με πιστοποίηση CE, υψηλής αντοχής οι οποίες να ικανοποιούν τον πελάτη μας.